Beltéri felületképzés

Egy átlagember naponta mintegy 16 órát tölt el valamilyen épület, építmény belső terében. Tudományos vizsgálatok egész sora bizonyítja (pl. a színdinamikai tesztek), hogy milyen hatással van az ember személyiségére, munkabírására, hangulatára a közvetlen környezete.
Az esztétikai, kényelmi, funkcionális szempontok mellett, lehet egy helység belsőépítészeti megoldása, a burkolások technológiája, anyagai, színhatásai igen nagy feladatokat rónak a kialakítás végző szakemberre. Ezeket, és nem utolsó sorban az anyagi, ill. költségszempontokat figyelembe véve alakítják ki a különböző burkolási, felületképzési megoldásokat (hideg, meleg burkolás, tapétázás, festés stb.)
Napjainkban komoly fejlődés előtt áll az infrastruktúra. Ezen belül nagy jelentősége van az idegenforgalomnak a szállodák, hitelek, motelek férőhelyeinek bővítésének, a szolgáltatások színvonalának emelésének.
Belsőépítészeti, beltéri felületképzési munkák, nagy szakértelmet, kiváló minőséget és pontosságot, megbízhatóságot követelnek meg.
Vállalkozásunk filozófiáját a megbízhatóság és minőség köré építettük fel. Ezt jelképezi emblémánkban a stilizált két m-betű is.